Presentació del llibre: 'La noche en que pude haber visto tocar a Dizzy Gillespie'

Presentació llibre

Presentació del llibre 'La noche en que pude haber visto tocar a Dizzy Gillespie'. Darrera novel·la de l'escriptor fincat a Son Servera Antonio Tocornal.
XXII Premio de Novela Vargas Llosa, convocat per la Càtedra Vargas Llosa, la Fundació Caja Mediterráneo i la Universitat de Múrcia.
Presentació a càrrec de Manel I. Serrano i Jaume Miró.

Aquesta darrera obra de Tocornal s'imposà a altres 200 originals presentats des d'Alemanya, Argentina, Colòmbia, Costa Rica, Cuba, Equador, Estats Units, França, Israel, Mèxic, Perú, Uruguai, Veneçuela i Espanya. El jurat distingí la novel·la per la seva "capacitat de plasmar un ambient protagonitzat per un teixit de personatges esperpèntics però entranyables, mirat amb cert to d'humor i d'ironia, però també de nostàlgia, cosa que converteix la novel·la en un relat confessional". I perquè "l'autor ha sabut oferir amb empenta i molta bona prosa una representació del París de finals dels 80 del segle passat i de l'experimentalisme en l'art, fent-ho de forma caricaturesca, però també imprimint dolçor en aquest món tosc protagonitzat per fracassats".

Durada:  divendres, 14 de desembre de 2018
Horari: de 20:00 a 22:00.

Lloc:  Teatre Municipal La Unió

 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es