Salutaciˇ del batle

Antoni Servera Servera


Apreciats ve´nats i ve´nades,

Mitjanšant l'oportunitat que ens ofereix Internet, vull saludar-vos i donar-vos la benvinguda com a batle en aquesta web del nostre Ajuntament.

En aquest espai podreu trobar tota la informaciˇ sobre el nostre municipi: activitats del consistori; documentaciˇ i normativa d'interŔs; notÝcies, programaciˇ cultural, esportiva i de lleure; cursos; mercats i fires, i tots aquells aspectes que puguin ser del vostre interŔs.

Amb ganes d'incentivar la participaciˇ ciutadana, d'oferir-vos tota la informaciˇ municipal i d'obrir-vos les portes de bat a bat de l'Ajuntament, cada dia feim feina per adaptar aquesta pÓgina web a les necessitats de totes les persones que resideixen a Son Servera. En definitiva, una passa mÚs per acostar-nos a tots els ve´nats i a totes les ve´nades, per escoltar-vos i per establir un canal de comunicaciˇ efectiu, a mÚs d'aprofundir en les possibilitats que ens ofereixen les noves tecnologies per apropar l'Administraciˇ local a la gent.

Si no sou de Son Servera, esper que la informaciˇ que hi trobeu us animi a visitar el nostre patrimoni cultural, etnol˛gic, mediambiental i paisatgÝstic.

AquÝ us esperam per gaudir-ne tos plegats!


Atentament,

Antoni Servera Servera
Batle de Son Servera


 

 
 

Plaša de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

TelŔfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es