Sol·licitar un lloc en la Fira de Nadal


Per sol·licitar un lloc en la Fira de Nadal, haurà d'emplenar-se la sol·licitud adjunta, segons si vol assistir a Cala Millor o Son Servera. En cas de voler assistir a ambdues fires, haurà de presentar les dues sol·licituds: una per a Cala Millor i una altra per a Son Servera:

  • Fira de Nadal de Cala Millor: 15 de desembre (de 16.00 h a 20.00 h).

Termini de recepció de sol·licituds per a Cala Millor: fins al 10 de desembre

  • Fira de Nadal de Son Servera: 22 (de 17.00 h a 22.00 h) i 23 de desembre (de 09.00 h a 14.00 h).

Termini de recepció de sol·licituds per a Son Servera: fins al 17 de desembre

Les sol·licituds hauran d'enviar-se per mail a l'adreça fires@sonservera.es, indicant en l'assumpte del correu Fira de Nadal de Son Servera o Fira de Nadal de Cala Millor. També podran presentar-se les sol·licituds de manera presencial en l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC) de l'Ajuntament.

Ens posarem en contacte amb vosaltres per confirmar si la seva sol·licitud ha estat acceptada. Si 10 dies abans de l'inici de la fira no ha rebut confirmació per la nostra banda, la sol·licitud s'entendrà com denegada.

Recordem que perquè les sol·licituds quedin correctament emplenades, haurà de descarregar-se la sol·licitud en el seu PC, emplenar-la i gravar els canvis. A continuació podrà enviar-la per mail o imprimir-la.


 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es