Concurs de fotografia: Els llaços entre padrins i nets. Sense arrels no hi ha ales

Concurs de fotografia: Els llaços entre padrins i néts. Sense arrels no hi ha ales


Com que sabem que als joves els agrada l'art de la fotografia i a les persones majors els agrada passar bons moments amb els seus familiars... per això, des del Departament de Joventut, conjuntament amb el Departament de Gent Gran, hem convocat aquest concurs de fotografia amb la intenció de fomentar la relació familiar entre els padrins i els néts.

  • En què consisteix?

Simplement els padrins i els néts us heu de fer una fotografia plegats, però que alhora mostri i fomenti valors com ara l'amistat, la solidaritat, l'enyorança... o els bons moments, els costums i les tradicions.

(* Si ets jove i no tens els padrins vius... no et preocupis i participa! Pots fer-te la fotografia amb algú que consideris o que sentis com si fos un padrí o una padrina per a tu: veïnats o padrins d'algun amic, un familiar proper...)

  • Presentació i termini?

Una vegada escollides les imatges que voleu presentar, en podreu entregar un màxim de 3 per família en format JPG. Les heu d'entregar emmagatzemades en un USB al Centre d'Informació Jove de Son Servera abans de dia 16 de juny.

També heu d'emplenar la sol·licitud de participació i d'acceptació de les bases, a més de presentar tota la informació de contacte relativa als membres de la família. La participació és totalment gratuïta.

  • Com sabrem si hem guanyat o no?

Un jurat especialista en arts artístiques, conjuntament amb les regidores d'ambdós departaments, escolliran les imatges guanyadores, que es publicaran en les xarxes socials municipals (Facebook, Twitter i Instagram) de l'Ajuntament i del Centre Jove. Igualment, l'Ajuntament ho notificarà personalment per telèfon i per correu electrònic dia 20 de juny.

  • Hi ha premis?

S'estableixen tres premis: imatge semifinalista, imatge finalista i imatge guanyadora.
L'entrega de premis es durà a terme dia 21 de juny, amb motiu de les festes patronals de Sant Joan, en el Centre de Persones Majors de Son Servera, a les 19 h.

  • Què valorarà el jurat?

El jurat valorarà una sèrie d'aspectes importants com ara són l'originalitat, la composició fotogràfica, la dificultat d'aconseguir la imatge i si s'ha arribat a entendre el valor o costums i tradicions representats en la imatge.

Altres condicions a tenir en compte:

- Les fotografies poden ser tant en color com en blanc i negre.
- Les imatges han de ser per a tots els públics. Estan totalment prohibides les imatges de contingut sexual, polític, religiós o fotografies feridores. No s'acceptaran fotografies on els ésser vius hagin pogut sofrir algun tipus de dany o maltractament.
- Les fotografies presentades no han d'incloure marges, marca d'aigua ni cap tipus de signatura, així com tampoc el nom del fotògraf inclòs en les metadades de la imatge.
- Les fotografies no poden haver estat publicades anteriorment en cap suport professional, inclòs l'electrònic ni en xarxes socials d'ús personal.
- Els fotomuntatges no es poden presentar.
- Els drets de les imatges presentades passaran a ser de propietat de l'organització, la qual es reserva el dret de reproduir-les o publicar-les en totes les ocasions que es consideri oportunes. Els autors de les fotografies cedeixen els drets de reproducció no exclusius a l'Ajuntament de Son Servera, el qual farà constar sempre el nom de l'autor.
- Per participar en el concurs heu de ser residents al municipi i els joves heu de tenir més de 12 anys.
- Qualsevol persona participant que no acompleixi el que estableixen aquestes bases quedarà descartat automàticament.

Per a més informació, contactau amb els departaments de Gent Gran i Joventut.


 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es