Concurs de fotografia 'Dia de la dona'

Concurs de fotografia 'Dia de la dona'


Per celebrar el Dia de la Dona, des del Departament de Joventut de l'Ajuntament de Son Servera hem convocat un concurs de fotografia per tal de fer visibles a la resta del poble les dones serverines, amb totes les seves qualitats i tots els seus valors com a dones.

  • En què consisteix?

Simplement heu de captar una o més fotografies referent a la figura de la dona o dones del nostre municipi en tota la seva plenitud com a persones, tot fomentant valors, tradicions, costums,... En definitiva, captar l'essència de les valentes dones que són! Després heu de pujar les imatges a les nostres xarxes socials del Centre Jove (Instagram, Facebook o Twitter*) i heu d'etiquetar la fotografia amb el hashtag #sonserveraperalaigualtat .

També ens les heu de fer arribar al nostre correu electrònic (centreinformaciojovesonservera@gmail.com) amb l'assumpte #sonserveraperalaigualtat.

(*Si no teniu xarxes socials, veniu al CIJ i nosaltres us la pujarem a les nostres xarxes socials amb les vostres dades personals.)

  • Presentació i termini?

Fins dia 21 de març podeu penjar i enviar les vostres fotografies a les nostres xarxes socials i al correu electrònic. La participació és totalment gratuïta.

  • Com sabrem si hem guanyat o no?

Un jurat especialista en arts artístiques, conjuntament amb la regidoria del departament, escolliran les imatges guanyadores, que es publicaran en les xarxes socials municipals (Facebook, Twitter i Instagram) de l'Ajuntament i del Centre Jove.

  • Hi ha premis?

S'estableixen un total de 6 premis per categoria d'edat: 2 premis per a la franja d'edat compresa entre 15-18 anys; 2 premis per a la franja d'edat compresa entre 18-25 anys; i 2 premis per a la franja d'edat compresa entre 25-35 anys.

  • Altres condicions a tenir en compte:

- Les fotografies poden ser tant en color com en blanc i negre.
- Les imatges han de ser per a tots els públics. Estan totalment prohibides les imatges de contingut sexual, polític, religiós o fotografies feridores. No s'acceptaran fotografies on els éssers vius hagin pogut sofrir algun tipus de dany o maltractament.
- Les fotografies presentades no han d'incloure marges, marca d'aigua ni cap tipus de signatura, així com tampoc el nom de l'autor o de l'autora, inclòs en les metadades de la imatge.
- Les fotografies no poden haver estat publicades anteriorment en cap suport professional, inclòs l'electrònic ni en xarxes socials d'ús personal.
- Els fotomuntatges no es poden presentar.
- Els drets de les imatges presentades passaran a ser de propietat de l'organització, la qual es reserva el dret de reproduir-les o publicar-les en totes les ocasions que es consideri oportunes. Els autors o autores cedeixen els drets de reproducció no exclusius a l'Ajuntament de Son Servera, el qual en farà constar sempre el nom.
- Per participar en el concurs heu de ser residents al municipi i tenir més de 15 anys.
- Qualsevol persona participant que no acompleixi el que estableixen aquestes bases quedarà descartat automàticament.

Per a més informació, contactau amb el Departament de Joventut.


 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es