La zona costanera es posa a punt per a la nova temporada turística

La zona costanera es posa a punt per a la nova temporada turística

Com cada any, la zona costanera ja es posa a punt per a la propera temporada turística. Per això, les regidories de Vies i Obres, i de Turisme, encapçalades per Miquel Espases i Marga Vives respectivament, ja han començat a treballar en les tasques de manteniment del mobiliari urbà.

Així, s'estan duent a terme el repintant dels bancs de fusta i de les faroles de la zona costanera; el acondiciament dels bancs de pedra i de les escales d'accés a la platja; l'eliminació dels grafits a l'interior dels murs de la platja; la neteja dels mastelers; la neteja i millora de les plataformes de les dutxes; el repintant de les zones reservades per a persones amb discapacitat; i, en general, d'altres tasques que són necessàries per assegurar que la zona costanera mostri un aspecte acurat. Aquestes feines són essencials per mantenir una imatge adequada i atractiva per una zona que és visitada per milers de turistes cada any.

Altres actuacions que s'estan duent a terme des de l'Ajuntament de Son Servera són la remodelació i embelliment dels carrers del nucli comercial de Cala Millor i passeig marítim de Cala Bona, fent-los més accessibles i sostenibles, ja que tot l'enllumenat dels carrers reformats seran amb tecnologia LED, suposant aquest fet un important estalvi energètic. Aquesta, sumada a les actuacions anteriorment esmentades, i a d'altres com el soterrament dels punts de recollides de fems, faran que la nostra zona costanera mostri un aspecte molt més accessible i agradable.

Des de l'Ajuntament de Son Servera aprofitam per demanar la col·laboració de la ciutadania per mantenir el mobiliari urbà en òptimes condicions, perquè és un patrimoni de tots i del qual tots tenim dret a gaudir.


Data de publicació: 13/03/2017

 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es