La delegació de turisme de Jipijapa d'Equador visita Son Servera

La delegació de turisme de Jipijapa de Equador visita Son Servera

Divendres passat, 10 de març, la batlessa Natalia Troya, també en qualitat de presidenta del Consorci Turístic de Cala Millor, va rebre a l'Ajuntament una delegació del municipi de Jipijapa de l'Equador que es troben aquests dies de visita a Balears per conèixer de primera mà la política turística de les nostres illes. La delegació estava encapçalada pel batle del municipi, Teodoro Humberto Andrade Almeida, i pel director equatorià de Turisme, Pedro Falconille, que visitaren Son Servera per analitzar l'estratègia turística del municipi per tal d'agafar un model adaptable al seu pla de turisme.

En aquest sentit, el director de Turisme destacà que "hem quedat sorpresos del pla estratègic que manegen i crec que l'Equador necessita ja delinear estratègies turístiques per començar a vendre el seu destí al món".

La delegació equatoriana també es va reunir amb hotelers de la zona per conèixer les infraestructures hoteleres i visitaren Cala Millor com a referent turístic, ja que els inicis turístics de la zona s'assemblen molt als de Jipijapa, on el turisme està en vies de desenvolupament.

"Nosaltres volem començar a delinear estratègies que ens atorguin la seguretat que el turista estranger que arribi se senti tranquil, que tengui un bon servei de qualitat, amb tracte amable i una bona gastronomia, i això és el que ofereix actualment el destí Cala Millor i en volem agafar model", manifestava el director de Turisme.

Durant la trobada, el batle de Jipijapa va obsequiar la corporació local amb unes rèpliques de les tortugues de les Galápagos tallades en plata i alhora varen rebre de la corporació local un pergamí amb el mapa del municipi on apareixen les possessions originàries del poble.

Els principals reclams turístics del cantó costaner de Jipijapa són els pous d'aigua ensofrada del volcà Chocotete a Joa, les cascades del Anegado o la gastronomia, una de les més cridaneres i representatives en àmbit nacional.

Veure el vídeo


Data de publicació: 14/03/2017

 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es