El Club Atletisme de Son Servera (CASS) firma el seu primer conveni amb l'Ajuntament

El Club Atletisme de Son Servera (CASS) firma el seu primer conveni amb l'Ajuntament

Fa uns mesos es va constituir com a club federat el primer club d'atletisme serverí. Un grup d'atletes valents que han decidit fer una passa endavant per tal d'introduir aquest esport cada vegada menys minoritari dins les diferents opcions esportives del municipi. Ja són prop d'uns 50 membres i cada vegada hi ha més gent entusiasmada amb aquest projecte d'atletisme municipal.

El passat dia 5 d'abril es va dur a terme la firma del conveni de col·laboració entre l'Administració municipal i el club, el qual rebrà una subvenció econòmica per fer front a les diferents despeses que pugui tenir. D'altra banda, el club es compromet a fomentar aquest esport així com a col·laborar en les diferents activitats esportives que l'Ajuntament dugui a terme. Des de la Regidoria d'Esports estam molt contents de tenir, a la fi, un nou club d'atletisme i els desitjam tota la sort del món, salut i quilòmetres!

A la foto, el president del club, Miquel Nebot Bua, juntament amb el regidor d'Esports. Ramon Reus, i la batlessa, Natalia Troya.


Data de publicació: 06/04/2017

 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es