L'Ajuntament de Son Servera canvia la seva 'Seu Electr˛nica' i l'adapta a les noves tecnologies

L'Ajuntament de Son Servera canvia la seva Seu Electr˛nica i l'adapta a les noves tecnologies

La Regidoria de Modernitzaciˇ de l'Ajuntament de Son Servera ha posat en marxa la nova 'Seu Electr˛nica', on el principal canvi Ús que, a partir d'ara, per a qualsevol trÓmit administratiu en lÝnia amb l'Administraciˇ local serÓ imprescindible disposar d'un certificat digital acreditat (DNI electr˛nica, FNMTů).

D'aquesta manera, amb aquesta nova 'Seu Electr˛nica' s'acompleix la Llei 39/2015 de procediment administratiu, on es recull, entre altres aspectes, la possibilitat de fer qualsevol trÓmit en lÝnia. En aquest sentit, recordem que ja anteriorment l'Ajuntament de Son Servera oferia la possibilitat de tramitar gestions telemÓticament. S'afegeix ara, no obstant aix˛, la funcionalitat de la notificaciˇ en seu, de manera que la tramitaciˇ podrÓ ser completament telemÓtica de principi a fi.

Per tal de facilitar a la ciutadania l'obtenciˇ dels certificats digitals necessari, tambÚ s'estan duent a terme els trÓmits necessaris perquŔ l'Ajuntament de Son Servera estigui acreditat com a oficina de registre reconeguda per part de la FNMT i pugui tramitar aixÝ aquests tipus de certificats.

Finalment, i a causa d'aquests canvis s'han redistribuit els continguts de la 'Seu Electr˛nica'. En tot cas, si en endavant hi ha alguna informaciˇ que no localitzau o si en teniu problemes o dubtes, podeu posar-vos en contacte amb l'Ajuntament mitjanšant el c/e segŘent: incidencies.portal@sonservera.es


Data de publicaciˇ: 10/04/2017

 

 
 

Plaša de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

TelŔfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es