L'Ajuntament de Son Servera inverteix 350.000 € en la millora del passeig Pintor Vives de Cala Bona

L'Ajuntament de Son Servera inverteix 350.000 euros en la millora del passeig Pintor Vives de Cala Bona
Les obres han suposat alguns canvis circulatoris a la zona.

L'Ajuntament de Son Servera ha iniciat un projecte de reurbanització a l'avinguda Pintor Miquel Vives de Cala Bona per tal de dotar a la zona d'alguns serveis bàsics així i fer algunes millores d'accessibilitat, seguretat i sostenibilitat. Les obres, que es varen iniciar la setmana pasada, suposen l'inversió de més de 350.000 € que povenen dels Pla d'ajuts especials del Consell de Mallorca.

"Sabem que no és el millor moment per dur a terme aquestes millores", explicà el regidor d'Urbanisme de l'Ajuntament, Toni Servera, "però les ajudes del COnsells ens obligava a justificar la inversión abans del 31 d'agost i el que sí que no ens podem permetre és perdre un ajut com aquest".

El projecte consisteix en dotació de serveis de xarxes pluvials, dotació de voravies, nova pavimentació de la via pública, soterrament de les xarxes d'electricitat i de telefonia, recol.locació i millora de les parades de bus i dotació de nou enllumenat públic amb tecnologia LED.

Canvis circulatoris

Aquestes obres suposaran canvis circulatòries que s'han consensuat amb tots els implicats. Per millorar la mobilitat del tràfic rodat mentre durin les obres s'han fet els següents canvis circulatoris:

1. Carretera Comellar Fondo: senyal de STOP pels que circulen per aquesta via tant en sentit Son Servera com en sentit Cala Bona.
2. Camí de Punta Rotja: en aquesta via es prohibirà l'accés a camions i autobusos quan es dirigeixin cap a Costa dels Pins.
3. Avinguda Pintor Miquel Vives: des de carrer Tramuntana fins a l'Hotel Bonaire serà d'un únic carril sentit direcció Costa dels Pins, però es podrà accedir al Port de Cala Bona sense cap tipus de problemes.

L'Ajuntament de Son Servera ha invertit més d'1 millió d'E en millores tant a Cala Millor com a Cala Bona a través de diferents projectes durant el 2017. La majoria d'aquest doblers provenen d'ajuts i subvencions d'altres institucions com el Consell de Mallorca i l'Agencia de Turisme de les Illes Balears que determinen la data de finalització d'obres per tal de justificar la inversió. Margalida Vives, regidora d'Hisenda i de Turisme de l'Ajuntament explica que "aquests ajuts eren una gran oportunitat per l'Ajuntament ja que ens permet fer millores sense haver de recorrer al pressupost propi". A més, com a responsable de l'àrea de Turisme explica que s'ha fet diferents xerrades informatives amb els empresaris per tal de mantener-los informats en tot moment.


Data de publicació: 10/05/2017

 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es