El Centre de Dia celebra el seu 10è aniversari amb tot un mes d'activitats

El Centre de Dia celebra el seu 10è aniversari amb tot un mes d?activitats
Dijous es va fer un taller per a familiars i cuidadors amb el vestit simulador MAX Suite.

El Centre de Dia de Son Servera compleix enguany deu anys i per aquest motiu la Regidoria de Serveis Socials ha preparat durant aquest mes de maig diferents activitats dirigides principalment a usuaris, familiar i professionals del centre.

Entre elles, dijous es va dur a terme un taller formatiu per a familiars i cuidadors amb l'objectiu de millorar l'atenció als usuaris a través de l'experimentació de les seves limitacions. L'activitat consistia a provar el MAX Suite, un vestit que simula la percepció i les dificultats que pot tenir una persona en edat avançada i aconseguir així que els cuidadors entenguin millor les necessitats dels usuaris. Problemes de visió, limitació de la mobilitat, pèrdua de força muscular són alguns dels problemes que simula el vestit.

El divendres 26 es durà a terme un acte commemoratiu on es projectarà el documental realitzat per la Televisió Serverina, la inauguració de l'exposició fotogràfica "Històries de vida" i l'actuació de la Coral de Son Servera.

A més, durant tot el mes de maig s'han organitzat activitats de caràcter intern amb l'objectiu de fer partícips a tots els usuaris del Centre de Dia d'aquesta celebració: sortides pel poble, tallers de jocs, dinars, que acabaran dia 30 de maig amb una sortida a la platja perquè els usuaris coneguin les funcionalitats de la platja adaptada de Cala Bona.


Data de publicació: 12/05/2017

 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es