Rafael Moneo repasa la seva carrera amb els seus veins serverins

Rafael Moneo repasa la seva carrera amb els seus veins serverins
L'arquitecte va explicar la seva relació amb Son Servera i va fer un repàs a la seva trajectòria.

El teatre La Unió es va quedar més que petit el passat dilluns 21 d'agost per acollir a tots els interessats en escoltar al reconegut i famós arquitecte Rafael Moneo que, gràcies a la seva residencia a Son Servera, s'ha convertit en un serverí més.

La conferència va versar sobre la relació de l'arquitecte amb Son Servera. Moneo va explicar com va conèixer Mallorca a partir de l'encàrrec per dissenyar la Fundació Pilar i Miró i com, a través de Miquel Servera, antic director de l'entitat, va arribar fins a Son Servera.

Durant la segona part, Moneo va fer un petit recorregut per la seva obra i explicar als assistents com treballa a l'hora d'encarar encàrrecs tan importants i imponents com el Kursaal de Sant Sebastià, el Museu Nacional d'Art Romà de Mèrida, l'Auditori de Barcelona o la Catedral de Nuestra Señora de Los Ángeles. De la seva exposició es pot entreveure una manera de treballar molt basada en el respecte a l'entorn i a l'arquitectura local, que serveix com a catalitzador de les seves idees.

L'Ajuntament de Son Servera vol agrair a Rafael Moneo aquesta trobada amb els serverins que ens va permetre conèixer de més a prop a "un serverí més", un gran professional i un dels arquitectes més reconeguts.


Data de publicació: 13/09/2017

 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es