Les Festes del Turista de Cala Millor s'obren a l'oferta complementÓria

Les Festes del Turista de Cala Millor s'obren a l'oferta complementÓria
Per primera vegada, associacions empresarials no hoteleres participen en les festes a travÚs del Consell Assessor.

Cala Millor tornarÓ a viure una setmana plena d'activitats grÓcies a les Festes del Turista, un esdeveniment que organitza el Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenš des Cardassar amb l'objectiu de potenciar el destÝ en temporada baixa tant entre el mercat local com entre l'estranger.

Enguany, han participat en el disseny del programa, les empreses i associacions empresarials d'oferta complementÓria grÓcies al Consell Assessor, ˛rgan creat pel Consorci per coordinar esforšos en la creaciˇ de marca i promociˇ de Cala Millor.

D'aquesta manera, les principals novetats en la programaciˇ sˇn els actes organitzats per promocionar la restauraciˇ i el comerš de moda local: la Food&Shooping Night preparada per dijous dia 21, on 22 bars de la zona comercial oferiran tapes al carrer, els comeršos estaran oberts i hi haurÓ animaciˇ musical; la desfilada de moda de primeres marques per divendres 22 o la Turistapa del dissabte 23 on bars i restaurants de la zona oferiran diferents creacions gastron˛miques en format de tapa.

Nicolau Bordal, regidor de Turisme de l'Ajuntament de Sant Llorenš, ha explicat que "el punt fort d'aquestes festes Ús la participaciˇ de les empreses de la restauraciˇ, l'oci i el comerš hagin participat en aquestes festes, mostrant aixÝ, el que vertaderament Ús l'oferta de Cala Millor". En aquesta mateixa lÝnia, Marga Vives, regidora de Turisme de l'Ajuntament de Son Servera ha volgut agrair la gran implicaciˇ dels nous sectors participants i ha remarcat la importÓncia de quŔ participin "tots els que feim feina per crear la marca Cala Millor".

A mÚs, aquestes Festes del Turista serviran per presentar en societat la nova mascota per a la promociˇ de Cala Millor, dissenyada per LADAT STUDIOS (Unitat d'Animaciˇ i Tecnologies Audiovisuals de la UIB) i per llenšar una proposta colĚlaborativa per a batejar a la nova mascota.

Les XXXVIII Festes del Turista de Cala Millor comenšaran el dimecres 20 i acabaran el dilluns 25.


Data de publicaciˇ: 15/09/2017

 

 
 

Plaša de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

TelŔfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es