El Dia Europeu Sense Cotxes, també a Son Servera

El Dia Europeu Sense Cotxes, també a Son Servera
Son Servera s'uneix al Dia Europeu Sense Cotxes amb el tancament de la zona ACIRE el divendres 22

El divendres 22 de setembre es celebra el Dia Europeu Sense Cotxes i l'Ajuntament de Son Servera s'uneix a les accions de sensibilització que es fan arreu d'Europa amb una diada extraordinària de tancament a la circulació de la zona ACIRE del municipi.

Així, el divendres, una vegada acabat el mercat setmanal, es mantindrà la prohibició de la circulació i els vianants podran gaudir del centre del municipi. Recordau que aquest día, les empreses de transport públic duen a terme campanyes de promoció que podeu consultar aquí.

L'Ajuntament de Son Servera creu fermament amb la necessitat d'apostar per a una mobilitat més sostenible mediambientalment, però també socialment. Recuperar espais del poble per al vianant, on es pugui caminar amb seguretat i on el vehicle perdi el seu protagonisme a favor de les persones.

La creació de la zona ACIRE i la seva regulació és l'acció més clara enfocada a aquesta recuperació d'espais per als vianants. Es va posar en funcionament el febrer del 2016 i ara, una vegada adoptat el canvi, ha suposat una gran millora pel que fa a la mobilitat, la sostenibilitat i, sobretot, per a la creació d'espais per a vianants on puguin caminar segurs i gaudir amb tranquil·litat de la vida del nostre poble a l'aire lliure.


Data de publicació: 20/09/2017

 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es