Son Servera es promociona a la fira de turisme accessible de Düsseldorf

Son Servera es promociona a la fira de turisme accessible de Düsseldorf
Son Servera, i en especial Cala Bona, han estat presents a la fira REHACARE, la principal fira alemanya sobre accessibilitat, celebrada a Düsseldorf aquest cap de setmana, gràcies a la col·laboració entre l'Ajuntament de Son Servera i la Fundació Handisport.

Aquesta acció s'emmarca dins la línia estratègica de l'Ajuntament per a la diversificació dels destins turístics serverins i per al foment de l'accessibilitat.

El principal producte que s'ha promocionat és la platja adaptada de Cala Bona, així com les activitats que la Fundació Handisport hi duu a terme. Aquesta platja és totalment accessible, sense barreres arquitectòniques i amb infraestructures, serveis i personal acreditat per oferir servei a les persones amb discapacitat. A més, aquesta platja disposa de la primera certificació AENOR d'Accessibilitat Universal, d'acord amb la Norma UNE 170001.

La col·laboració entre Handisport i l'Ajuntament de Son Servera, de fet, no és nova, ja que s'ha treballat en l'organització de diferents activitats de promoció de la platja adaptada de Cala Bona, tant entre els residents com entre el turisme.

La Fundació Handisport treballa en la promoció de l'esport entre la població amb alguna discapacitat i ha creat una divisió especial dedicada a l'assessorament, creació i promoció d'oferta turística per a persones amb discapacitat. Amb aquest objectiu treballa amb l'Agencia de Turisme de les Illes Balears en el desenvolupament del programa de turisme accessible 'Illes Balears per a Tothom'.


Data de publicació: 10/10/2017

 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es