Palma Gospel Singers presenta: Rejoice!

Palma Gospel Singers presenta: Rejoice!

Concert música gòspel

Director: Joan Laínez (Cor Ciutat de Palma, Mallorca Gay Men's Chorus...)
Solistes: Bilonda i Emma Diva

Què es presta per Nadal? Idò un gran concert de música gòspel! Més de 90 cantaires, tres músics i dues cantants solistes de música gòspel ens delectaran en aquest magnífic concert Rejoice!

Si hi ha una música que se sent i es balla amb el cor aquesta és la música gòspel, nascuda als Estat Units quan els esclaus africans la cantaven per sobreposar-se a la crua i dura realitat. Un cant a l'esperança i a la vida! Cançons com Oh, Happy Day! o Amén ens faran aixecar-nos de la butaca per ballar i cantar tots plegats! Dues veus solistes i intenses ens faran sentir l'emoció d'aquesta música: Bilonda, cantant i compositora belga, amb una veu típica del soul, jazz... i que ha actuat arreu del món amb diverses formacions i cors, a més d'haver donat veu a múltiples bandes sonores de pel·lícules; i Emma Diva, pura inspiració per la música per haver crescut a Liverpool al so dels Beatles i que presta la seva impressionant veu soul als millors músics de l'Estat.

Informació d'interès

Vos comunicam que el concert previst per a aquestdiumenge de música gòspel (Palma Gospel Singers) s'ha SUSPÈS a causa dela mort sobtada de la mare del director del cor.
Si ja havíeu adquirit les entrades podeu passar pelteatre i vos en retornarem l'import.

Durada:  diumenge, 17 de desembre de 2017
Horari: de 19:00 a 21:00.

Preu:  10 €

Adreça:  Cr des Tren, 3

Lloc:  Teatre La Unió

 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es