Hèlsinki rep els membres del Consorci de Turisme de Cala Millor per tal de promocionar Cala Millor com a destí per a la pràctica del Golf

Hèlsinki rep els membres del Consorci de Turisme de Cala Millor per tal de promocionar Cala Millor com a destí per a la pràctica del Golf

El Club de Golf Son Servera i el Pula Golf promocionaren el destí Cala Millor en la GoExpo Golf de la capital finlandesa, de la mà i amb la col·laboració del Consorci de Turisme de Cala Millor. GoExpo és una fira que s'ha duit a terme a Hèlsinki entre el dia 2 i el 4 de març de 2018 i s'hi ofereix un escenari perfecte per als visitants finlandesos per tal que puguin planificar la propera temporada de golf. Aquest any s'hi ha aplegat de nou una gran afluència de visitants amb l'objectiu de trobar bones ofertes. La presència de Cala Millor a la fira brinda una magnífica oportunitat per a la promoció del nostre destí como a destí de golf.

De fet, el producte golf està agafant cada vegada més força com a producte més desestacionalitzador del turisme, atès que la seva temporada alta se situa entre la primavera i la tardor, tot complementant-se, per tant, amb la temporada d'estiu de sol i platja.

Així doncs, amb la presència del Consorci de Turisme a la fira, se segueix apostant per la captació d'un turisme temàtic per al nostre destí Cala Millor.


Data de publicació: 05/03/2018

 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es