L'Ajuntament de Son Servera fomenta el comerç local per mitjà de la campanya de Nadal

El Ayuntamiento de Son Servera fomenta el comercio local con una campaña de Navidad
Sota el lema «Comprar a Son Servera té premi», el consistori aposta per premiar els clients que comprin en comerços i empreses locals

L'Ajuntament de Son Servera torna a impulsar la campanya «Comprar a Son Servera té premi». Una iniciativa que ha posat en marxa la Regidoria de Comerç i Mercats i que té la intenció de potenciar la presència del petit comerç local, especialment en una època de compres com les festes de Nadal, alhora que es potencia la dinamització econòmica del municipi.

Aquest serà el quart any que es duu a terme aquesta campanya, en què participen gairebé un centenar d'empreses i de comerços.

La campanya aposta per premiar aquells clients que comprin en una empresa local, per això l'Ajuntament sortejarà una cistella ben farcida de productes nadalencs. Per participar en el sorteig els clients hauran de fer una compra mínima de 10 euros en alguns dels establiments adherits.

El sorteig es farà el pròxim 28 de desembre al mateix Ajuntament.

«Amb aquestes iniciatives el que volem és animar la gent a consumir en empreses d'aquí. És difícil competir contra les promocions de les grans empreses i per això, des d'aquí, donam als petits negocis una petita empenta», ha explicat el regidor de Comerç i Mercat, Francesc Riera.


Data de publicació: 29/11/2018

 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es