El concert solidari pel Llevant de Son Servera recapta gairebé 4.000 euros per als damnificats per la torrentada

El concierto solidario por el Llevant de Son Servera recauda casi 4.000 euros para los damnificados por la torrentada
Avui les dues entitats col·laboradores i l'Ajuntament han fet l'ingrés de la recaptació als comptes habilitats de Sant Llorenç i Artà

Amb el compromís d'ajudar totes aquelles persones veïnes que han sofert danys en les inundacions del passat 9 d'octubre, l'Ajuntament de Son Servera va organitzar, amb la col·laboració de les associaicions locals 'Son Servera Solidari' i 'Quatre Mans', un concert solidari on varen actuar alguns dels grups de l'illa més rellevants del moment, com ara Roig, Anegats o Onion Rabit, entre molts altres.

El concert, que es va celebrar el passat 10 de novembre a la plaça des Mercat, fou tot un èxit de públic, fet que va permetre arribar a recaptar un total de 3.923,02 euros. L'associació 'Son Servera Solidari' s'encarregà de les paradetes de menjar i 'Quatre Mans', de les barres de bar. L'Ajuntament, organitzador de la vetlada, va decidir que l'entrada seria a taquilla inversa, és a dir, que cadascú aportàs la quantitat que desitjàs a manera d'entrada.

Finalment, després del recompte d'aquest dimecres, 28 de novembre, les associacions han fet entrega a l'Ajuntament de les seves aportacions, que s'han ingressat en els comptes dels municipis més afectats, Sant Llorenç des Cardassar i Artà, sumant-se així a les moltes mostres de suport fetes cap als afectats.


Data de publicació: 29/11/2018

 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es