Els Serveis Socials de Son Servera participen de la II Trobada anual de comitès comarcals per a la Igualtat

Los Servicios Sociales de Son Servera participan del II Encuentro anual de comités comarcales para la Igualdad
Aquesta trobada es va celebrar el passat 6 de febrer i va servir com a font informativa i també per a poder compartir experiències i propostes

 Dues tècniques de Serveis Socials de l'Ajuntament de Son Servera, varen participar de la Trobada anual de comitès comarcals per a la Igualtat 2019. Una reunió, impulsada des de la Direcció Insular d'Igualtat, del Consell de Mallorca dins el marc de l'Estratègia local per la Igualtat i que es va celebrar el passat 6 de febrer al Casal de dones de Palma i va comptar amb la participació de la Directora Insular d'Igualtat, la Sra. Nina Parrón i representants de diferents municipis de Mallorca.
La finalitat d'aquesta Trobada era informar del traspàs de competències en matèria d'igualtat al Consell de Mallorca i de les subvencions sorgides del Pacte d'Estat contra la violència de gènere.

En aquesta, es va valorar positivament el treball dels comitès i s'exposaren els projectes sorgits durant el primer any de funcionament d'aquests i també es va presentar la campanya "Mallorca té nom de dona" i la campanya per a Sant Valentí, "Regala Igualtat".

Aquesta trobada anual facilita una millor coordinació i eficiència entre Govern i ajuntaments alhora que són una eina on compartir experiències i fer valoracions de les pràctiques dutes a terme en aquesta matèria.


Data de publicació: 11/02/2019

 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es