Matinals gratu´ts de teatre per als cursos de 4t, 5Ŕ i 6Ŕ de Jaume Fornaris i Na Penyal com a agra´ment de la seva participaciˇ en el Concurs de poesia i glosat de Sant Ignasi

Matinals gratu´ts de teatre per als cursos de 4t, 5Ŕ i 6Ŕ de Jaume Fornaris i Na Penyal com a agra´ment de la seva participaciˇ en el Concurs de poesia i glosat de Sant Ignasi
Els alumnes han pogut veure l'obra KÓtia, de la companyia Teatre Nu de Catalunya, una nina que emprŔn un llarg viatge amb la mare per tal de trobar les seves arrels.

Divendres dia 22 de marš, en sessions a les 10 i a les 12 h, els alumnes de 4t, 5Ŕ i 6Ŕ de primÓria dels colĚlegis de Jaume Fornaris de Son Servera i de Na Penyal de Cala Millor han assistit al Teatre La Uniˇ per veure l'obra infantil KÓtia de la companyia Teatre Nu de Catalunya, arribada grÓcies a la colĚlaboraciˇ de l'entitat Sa Xerxa de Teatre Infantil i Juvenil de les Illes Balears; una activitat gratu´ta que la Regidoria de Cultura els ha oferit com a agra´ment a la seva participaciˇ en el Concurs de poesia i glosat de Sant Ignasi.

KÓtia Ús la hist˛ria d'una mare i una filla que emprenen un viatge per mirar de respondre les preguntes que es planteja la petita. Aquest espectacle ha parlat als alumnes de l'adopciˇ, dels interrogants que desperta, dels neguits que motiva, i ho ha fet a travÚs d'una hist˛ria plena de jocs i aventures a la recerca d'un objecte ben quotidiÓ: una foto.

Una obra que ha agradat molt a tots els alumnes, que l'han aplaudida amb entusiasme, i que ha estat molt ben acollida pel professorat.

Aquestes activitats que es promouen des de la Regidoria de Cultura pretenen fomentar les arts escŔniques entre els infants i joves, tot intentant que se sentin motivats per venir al teatre i en endavant puguin crÚixer com a espectadors. De fet, al llarg de l'any se'ls ofereixen una sŔrie d'activitats matinals per tal de potenciar-los l'hÓbit tant de cine com de teatre, com a activitats ludicoeducatives.


Data de publicaciˇ: 22/03/2019

 

 
 

Plaša de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

TelŔfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es