Els cursos d'adults posen el punt final amb una exposició

Els cursos d'adults posen el punt final amb una exposició
Durant el mes de març han finalitzat els cursos i tallers per adults organitzats per l'Ajuntament de Son Servera. Durant aquest curs escolar la formació oferida ha estat molt diversa: recursos per a l'ocupació, oci i temps lliure, tecnologia, idiomes, salut o hostaleria entre altres.

El passat 26 de març es va inaugurar una exposició a les Escoles Velles de les millors obres fetes pels alumnes de l'Escola d'Adults aquest curs.

Aquests cursos pretén ser una base de formació, entreteniment i desenvolupament de noves capacitats per a tots els participants i es van consolidant any rere any al municipi.

Enguany han participat entre els 53 cursos oferits 658 alumnes. Una xifra rècord que es pot relacionar amb la diversitat de l'oferta.

Amb tot, l'exposició inaugurada el passat dimarts ha suposat la cloenda dels cursos en aquest 2019 amb nombrosos visitants que han pogut comprovar la bona feina feta.

Un reconeixement que també fa extensiu la regidora d'Educació, àrea impulsora d'aquesta iniciativa, Dori Moreno que felicità a tots els alumnes i professors per tot el que han aconseguit: 'hem de felcitar als alumnes però també donar l'enhorabona a professors i membres del serveis educatius que fan tots aquests cursos possibles'


Data de publicació: 31/03/2019

 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es