L'Escola d'Estiu i «Estiu en Viu» arrenquen amb més de 200 inscrits

Cartell informació i inscripció escoleta d'estiu
Son Servera ofereix un servei per als més petits i un altre per als joves amb la finalitat d'adaptar-se a les diferents necessitats.

Els dos serveis d'escola d'estiu municipal, Escoleta d'Estiu i «Estiu en Viu» han començat les seves activitats aquest dilluns amb un gran nombre d'alumnes inscrits. En concret han començat l'Escoleta a Son Servera 70 nins i 100 ho han fet a Cala Millor, mentre que a l'«Estiu en Viu» hi han participat 34 joves en el primer dia del curs.

Els serveis educatius municipals ofereixen dos tipus d'escoles, un per a nens i nenes menors de 12 anys, l'Escoleta d'Estiu, i un altre per a joves a partir dels 12 anys.
Amb aquesta divisió l'Ajuntament pot adaptar les necessitats de cada grup a les activitats que s'ofereixen, donant un millor servei als usuaris.

En l'Escoleta d'Estiu, que es realitza tant a Son Servera com en Cala Millor, es podran realitzar sortides a la platja, excursions, tallers lúdics, jocs d'aigua o treballs manuals entre moltes altres activitats, i per altra part, el servei d'"Estiu en Viu" oferirà aventures als joves com sortides a parcs aquàtics o activitats com paddlesurf o skaperooms, que els faran passar un estiu molt entretingut.

Totes dues propostes responen a la intenció del consistori d'oferir una alternativa que permeti conciliar als pares la vida familiar i professional mentre els participants poden aprofitar amb amics i diversió les seves vacances d'estiu.

Depenent de la demanda el servei s'ampliarà també al mes d'agost. Des dels serveis educatius municipals, la regidora Dori Moreno confia amb la proposta «els alumnes que hi participen solen repetir, és una molt bona opció tant per pares com per a nins i a més comptem sempre amb un equip de monitors molt qualificats que fan que les escoles siguin un èxit»


Data de publicació: 01/07/2019

 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es