L'Ajuntament de Son Servera presenta l'exposiciˇ que el pintor serverÝ SebastiÓ MartÝ realitzarÓ a Estocolm

L'Ajuntament de Son Servera presenta l'exposiciˇ que el pintor serverÝ SebastiÓ MartÝ realitzarÓ a Estocolm
MartÝ exposarÓ junt amb el mallorquÝ Joan Gibert i a la gallega Catalina Lanza.

Sota el pretexte d'intercanvi cultural internacional, l'entitat Culturmas amb la directora Cecilia Valdivia al capdavant ha iniciat un intercanvi d'obres i exposicions entre Estocolm i Mallorca.

AixÝ, durant aquest passat mes d'octubre, els tres artistes, SebastiÓ MartÝ, Joan Gibert i Catalina Lanza han exposat les seves obres al Club NÓutic de Portitxol abans de traslladar-les a Estocolm. Concretament, a partir de la segona setmana de novembre es podrÓ veure l'obra dels artistes a la galeria Bellange de la ciutat sueca.

Abans d'aix˛, l'Ajuntament de Son Servera tambÚ ha volgut mostrar el seu suport a l'artista serverÝ i aixÝ, aquest dimecres s'ha presentat l' exposiciˇ al poble abans de la seva projecciˇ internacional.

Aquest acte ha donat per iniciada la III Fase d'aquest Intercanvi Cultural internacional Mallorca & Estocolm 2019.

ź╔s un honor pel nostre poble que SebastiÓ MartÝ pugui portar una pinzellada de nosaltres a un esdeveniment tan important i fora de Mallorca. La seva obra demostra estima per la nostra illa i reflecteix l'essŔncia del nostre paisatge╗; ha explicat Natalia Troya, batlessa de Son Servera.

Tant des de Culturmas com els artistes i l'Ajuntament coincideixen en ressenyar aquest intercanvi com una molt bona iniciativa que s'espera que es pugui repetir. De fet, la regidora de Cultura, Maria Arenas ha remarcat que źtindrem en compte aquesta iniciativa perquŔ l'any que ve artistes d'Estocolm puguin venir al nostre poble╗.


Data de publicaciˇ: 06/11/2019

 

 
 

Plaša de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

TelŔfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es