Informació sobre la recollida de residus durant la vigència de l'estat d'alarma


  • Recollida de residus

La recollida selectiva es realitzarà amb normalitat, però es prega la col·laboració ciutadana per tal que dipositin sense excepció tots els residus dins els contenidors.  Si trobau els contenidors plens, cerqueu un altre. Deixar-ho al terra és una acció incívica que pot posar en risc als operaris de recollida.

  • Servei de voluminosos i poda

La recollida voluminosos i poda queda suspesa fins a nova ordre. Es prega a la ciutadania que no dipositi els voluminosos fora dels contenidors o àrees d'aportació, ni els deixi abandonats al carrer.

  • Servei especial d'infectats

Així mateix, es posarà a disposició d'aquells habitatges amb persones infectades o en quarentena que així ho facin saber a l'Ajuntament un servei especial de recollida de rebuig diari. Recordeu que, d'acord amb les recomenacions del Govern de les Illes Balears, per desfer-te dels residus de persones infectades o en quarentena has d'utilitzar 3 bosses:

- Bossa 1: Dins l'habitació
La persona que cuides ha de llençar els guants, mocadors i mascaretes dins un poal (millor si té tapa i pedal) amb una bossa de plàstic.

- Bossa 2: Dins l'habitació devora la porta
S'hi ha de dipositar la Bossa 1 ben tancada, juntament amb els guants i la mascareta de la persona que hagi buidat el fems de la persona infectada.

- Bossa 3: Rebuig
Fica la Bossa 2 ben tancada a la Bossa 3 de rebuig de casa. Recorda que únicament es pot llençar al contenidor de Rebuig!

Per sol·licitar aquest servei especial de recollida per infectats heu de telefonar a la Policia Local de Son Servera al 971 814 076.

Gràcies per la vostra col·laboració.

Us necessitam a tots per mantenir el municipi net.


 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es