imagen

Què és el SAL?

Logo Què és el SAL?


Benvinguts i benvingudes a la secció del Servei d'Assessorament Lingüístic (SAL) de l'Ajuntament de Son Servera (www.sonservera.cat ).

El català, com a llengua oficial i pròpia del nostre territori, no ha de quedar enrere en l'aplicació de les noves tecnologies de gestió informàtica, cada vegada més usuals i imprescindibles com a eines de consulta i generació d'informació. Amb aquesta finalitat, des d'aquesta secció podreu accedir a tota la informació lingüística que genera el SAL i, en concret, a tots els serveis que ofereix, tant pel que fa a política lingüística com als serveis lingüístics municipals.

Amb l'eslògan 'La llengua encaixa!' del logotip del Servei pretenem enviar el missatge que la llengua pròpia efectivament encaixa en la societat serverina, que és útil en tots els àmbits d'actuació i que les peces de puzle de la nostra llengua encaixen a la perfecció.

Esperam que us agradi aquest servei que posam al vostre abast i que us sigui d'utilitat, tot amb la intenció de fomentar la nostra llengua en tots els àmbits del nostre municipi. Aquesta és una feina de conscienciació de tots i totes, i esperam que ens ajudeu a dur-la endavant.

Servei d'Assessorament Lingüístic

Logo Facebook


 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es

Panel Cookies