Centre d'estades dïurnes

Centre de dia de estades diurnes


Què és?

El Centre d'Estades Dïurnes és un servei sociosanitari que durant el dia ofereix atenció integral a les persones majors que tenen una determinada situació de dependència per realitzar activitats quotidianes. Ofereix serveis d'acolliment i suport amb una finalitat terapèutica, rehabilitadora i assistencial.

A qui va adreçat?

Poden ser-ne usuàries les persones majors de 55 anys que visquin soles o que convisquin amb els seus familiars, i que presentin una situació de dependència ja sigui per un problema de salut física o de deteriorament cognitiu. A més també ofereix informació i suport per tal de reduir l'estrès de les famílies que actuen com a cuidadors.

Activitats que ofereix

Tallers de memòria, estimulació cognitiva, lectura, rehabilitació física, musicoteràpia i psicomotricitat, estimulació sensorial, activitats de la vida diària, tallers de manualitats; a més de totes les comoditats assistencials.

Horari

Roman obert tot l'any, de dilluns a divendres (excepte festius) de 8 a 18 h.
Se'n pot fer ús tot el dia (amb dinar) o només en horari de matí o d'horabaixa.
A més pot ser utilitzat regularment o ocasionalment, en cas de períodes o dies en què la família no pugui atendre la persona dependent.

Més informació

Per rebre una informació més personalitzada podeu adreçar-vos directament al Centre de Dia, situat al c/ Goyena, s/n de Son Servera (tel. 971817117).
Per sol·licitar el servei heu de posar-vos en contacte amb el Departament de Serveis Socials de l'Ajuntament de Son Servera: c/ Molins, 27 de Cala Millor (tel. 971584977).


 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es

Panel Cookies