imagen

Son Servera Clown

Son Servera Clown


Aquest festival va néixer el 2007 amb la intenció de ser el cicle representatiu i característic del nou Teatre La Unió de Son Servera. Així com en d'altres pobles ja tenien les seves fires i mostres de teatre, crèiem que una mostra professional de clown i d'humor tant per a adults com per a infants era una excel·lent idea tot amb la finalitat, a més de donar a conèixer el nou teatre, d'impulsar aquesta manifestació artística tan peculiar a la nostra illa i d'oferir també a les companyies d'humor i de circ illenques l'oportunitat de tenir un espai més que adient per presentar les seves propostes.

D'ençà la primera edició el 2007, hi han participat companyies i artistes d'arreu de l'Estat i també arribats gairebé de tot el món, a més de les millors propostes de Mallorca.

El Festival d'Humor 'SonServeraClown' es duu a terme el mes d'abril o maig durant els caps de setmana, amb propostes tant de carrer com de sala i adequat a totes les edats, tant per a infants com per adults, tot barrejant les millors propostes illenques, nacionals i internacionals. Quant als espectacles, es prioritzen aquells que durant els dos darrers anys han aconseguit premis del públic i de la crítica especialitzada arreu del món i en d'altres fires i festivals d'arreu de l'Estat, a fi d'oferir la màxima qualitat possible.


 

 

Descàrrega d'arxius

 

Més informació:

Galeria de fotografies

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es

Panel Cookies