imagen
Inici -> Turisme -> Festes

Festes en Honor de Sant Antoni Abad en temps de COVID

Un mural d'art urbà amb motiu de la festa de Sant Antoni se suma a la ruta «Color Millor»

Dia 17 de gener
 

La festa de Sant Antoni és una de les més arrelades a Son Servera i any rere any reuneix un gran nombre de persones en tots els actes. Però a causa de la crisi sanitària del COVID-19, volem mostrar-vos Forca-força, amb la que es pretén commemorar en un any diferent la festa i que tots els serverins i totes les serverines, i també visitants, puguin reviure l'emoció d'aquests dies.

Forca-força: la forca del dimoni i la potència i el sentiment -la força- que neix en veure el primer bot i ball d'aquesta festa és el que representa el nou mural que ja llueix als carrers de Son Servera.

La pintura, iniciativa de l'artista serverí Sath, es troba ubicada al carrer Cos, representa en 24 imatges una seqüència del primer ball de la festa de Sant Antoni: "és una manera perquè els serverins i les serverines puguin gaudir d'aquest moment especial per al poble de forma virtual en un any on no serà possible fer-ho de cap altra manera", ha explicat l'artista.

Les imatges van rotant per crear la sensació de moviment en un vídeo que es pot veure a través d'un codi QR, i que es troba en una placa al costat del mural perquè en un clic tothom es pugui traslladar al moment màgic del primer ball.


 

Web:

 Video Ball del dimoni  
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es

Panel Cookies