Sant Antoni a Son Servera, Cala Millor, Cala Bona i Costa dels Pins és una de les festes més participades per totes les serverines i serverins. La seva tradició començà quan vàrem rebre per part dels artanencs la Capella el 3 d'abril de 1698.
Un poble eminentment dedicat al camp necessitava de la presència del sant dins l'antiga capella de Son Fra Garí per protegir els animals, que eren els encarregats de fer la tasca pesada de tots els pagesos. No vol dir que ja s'hi fes festa, a partir de quan es va rebre la capella; però sí que a primeries del segle XIX ja en tenim documentada la celebració. Tal és així que la careta antiga del dimoni és de primeries d'aquest mateix segle, elaborada amb pasta de paper, i a l'actualitat forma part del patrimoni de l'Obreria de Sant Antoni, ja que fa uns anys se'n va fer una rèplica de fibra que li donà un poc de descans. L'Obreria de Sant Antoni i l'Ajuntament de Son Servera organitzen actes molt variats al voltant de la festa, com ara les tradicionals completes i els foguerons, la capta tradicional pels carrers del poble, les beneïdes, la davallada del corb i molts d'altres actes que atorguen un caire festiu al rigor de les temperatures de l'hivern.
Amb el pas dels anys la zona costanera del municipi ha anat incorporant elements a la festa, per fomentar la participació i conservar les tradicions pròpies, i fer que els nostres visitants puguin gaudir d'una de les festes més emblemàtiques de la ruralia típica de Mallorca.