imagen

2. Son Carrió

2. Son Carrió


Sortida: Oficina d'informació turística de Cala Millor. Av. Badia de Llevant,2
Arribada: Oficina d'informació turística de Cala Millor. Av. Badia de Llevant,2

Distància: 16,64 km
Dificultat: baixa

Itinerari: Cala Millor ¿ Sa Coma ¿ s'Illot - Son Carrió ¿ Cala Millor

Des del punt de sortida ens dirigirem cap al nucli de Sa Coma seguint les indicacions. A l' av. de Ses Palmeres girarem a l' esquerre, i tot seguit a la dreta per l' av. de ses Savines fins a l' stop, ja dins el nucli de s' Illot. Girant a l'esquerra hi trobareu el Poblat Talaiòtic de s' Illot, una de les restes arqueològiques més importants de l'illa. És accessible i la seva visita inclou el Centre de Visitants que ens ajudarà a la seva interpretació.

Per tornar a l' itinerari, des de l' stop, girarem a la dreta fins a la rotonda amb la carretera Son Servera ¿ Porto Cristo (PMV-4023), i seguirem en direcció a Son Carrió (PMV-4021). És una carretera amb molts de revolts i alguns desnivells pronunciats. El paisatge que descobrim és el dels conreus de secà, ametllers, figueres, garrovers i, al fons, el poble de Son Carrió, al qual entrarem sense adonar-nos.

Ara és el moment de fer un descans, aprofitar per gaudir de la visita a l'església de Sant Miquel i tastar les especialitats en rebosteria mallorquina dels forns del poble: coques, ensaïmades, panades i cocarrois.

Des de Son Carrió l' itinerari segueix cap a la costa pel camí de Sa Torre Nova. És una carretera molt transitada per qual cosa s'ha de tenir molta precaució.

En arribar a la rotonda veurem ja el perfil dels hotels de Cala Millor i Sa Coma, girarem a l' esquerre i tot seguit baixarem pel camí de Son Moro fins a retornar al nostre punt de sortida.


 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es

Panel Cookies