imagen

3. Cala Millor - Port Vell - Son Servera

3. Cala Millor - Port Vell - Son Servera


Sortida: Oficina d' Informació Turística de Cala Millor (Plaza Eureka)
Arribada: Oficina d' Informació Turística de Cala Millor (Plaza Eureka)

Distancia: 11,85 Km.
Dificultat: Baixa

Itinerari: Cala Millor ¿ Port Vell - Son Servera ¿ Cala Millor

Des del punt de sortida segueixi pel carril bici, que transcorre pel Passeig Marítim de Cala Millor fins a la Costa dels Pins. Durant el recorregut passarà pel Port de Cala Bona, lloc emblemàtic i característic per les seves embarcacions de pescadors i la gran oferta de restauració. Al poc temps, trobarà a la dreta un nucli de xalets anomenat Port Verd, urbanització de caràcter mallorquí, i passats uns metres passarà pel Port Vell, zona turística amb una petita platja rocosa i preciosos tamarells.

Aproximadament a 1 km, un cop finalitzat el carril bici i a l' arribar a una cruïlla, gireu a l' esquerra cap a Son Servera (PMV-4032). La carretera, de lleuger nivell ascendent, li permetrà gaudir d'un bonic paisatge d'oliveres i des d' on ja podrà veure el poble de Son Servera. Arribarà a un pont on una senyal li indicarà la direcció cap a Son Servera, gireu a l'esquerra (PMV-4034) i segueixi aquest camí una mica estret, que el conduirà fins al poble.
Son Servera és una localitat d'interior a la qual pertany part de Cala Millor, a més de Cala Bona i Costa dels Pins.

Seguiu les indicacions per arribar al centre del poble on trobarà l'església, l'ajuntament i bars típics, així com el mercat setmanal els divendres al matí. La tornada a Cala Millor serà pel carril bici, que inicia el recorregut a l'avinguda Constitució, al costat de l' Oficina d' Informació de Son Servera.

Visites d'interès:

  • Església Nova
  • Església de Sant Joan Baptista
  • Escultura "Pastoret"
  • Mercat setmanal els divendres, tot l'any.

 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es

Panel Cookies