imagen

5. Cala Millor - Cap des Pinar

5. Cala Millor - Cap des Pinar


Sortida: Oficina d' Informació Turística de Cala Millor (Plaça Eureka)
Arribada: Cap des Pinar (Costa dels Pins)

Distància: 16,45 km
Dificultat: Baixa

Itinerari: Cala Millor ¿ Costa dels Pins ¿ Cap des Pinar ¿ Cala Millor

Des del punt de sortida segueixi pel carril bici, que transcorre pel Passeig Marítim de Cala Millor, fins a Costa dels Pins. Durant el recorregut passarà pel Port de Cala Bona, lloc emblemàtic i característic per les seves embarcacions de pescadors i la gran oferta de restauració. Al poc temps, trobarà a la dreta un nucli de xalets anomenat Port Verd, podent contemplar des d' allà unes precioses vistes de la costa.

Aproximadament 1 km després, continueu per la carretera (un cop finalitzat el carril bici) i entrarà a la zona de la Costa dels Pins, on a la seva dreta hi ha la platja de Sa Marjal i passats uns metres més, a la seva esquerra, el Club de Golf Son Servera.
Segueixi tot recte per l' Avinguda del Pinar, deixant l' hotel Golf Punta Rotja a la seva dreta, on la carretera comença la seva ascensió.

En arribar al final de la mateixa, trobarà el Mirador Cap des Pinar, un lloc emblemàtic i molt visitat per les vistes que regala. Avui en dia mostra centenars de cadenats a la seva barana. Un pacte d'amor, un cadenat i la clau que és llançada al mar com a símbol d'eternitat.

Al seu retorn, entri al Port de Cala Bona, on podrà descansar des d'una de les moltes terrasses i gaudir de l'ambient mariner.

Torneu pel carril bici al punt de partida.

Visites d'interès:

  • Mirador del Cap des Pinar
  • Port de Cala Bona

 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es

Panel Cookies