imagen

Les nostres platges

Les nostres platges

Un any més, ja es poden veure les banderes blaves a les platges serverines.

La Bandera Blava és un distintiu que atorga anualment la Fundació Europea d'Educació Ambiental a les platges i ports que compleixen una sèrie de condicions ambientals i d'instal·lacions. El municipi de Son Servera ha mantingut les banderes blaves a la platja de sa Marjal, a la Costa dels Pins, a la platja de Cala Millor, de manera que manté les òptimes condicions en els seus espais costaners.

Els distintius obtinguts a Son Servera han estat gràcies a la bona qualitat de les aigües, a les instal·lacions de les platges i del port, entre d'altres, serveis sanitaris i dutxes i els serveis de neteja i manteniment. Es tracta d'un certificat de garantia per a les platges que ajuda a la promoció turística del municipi serverí.

LLISTA DE LES PLATGES GUARDONADES AMB BANDERA BLAVA 2016

La presència d'una Bandera Blava en una platja reconeix i estimula l'esforç d'algunes comunitats locals per aconseguir que aquesta platja compleixi determinats criteris de legalitat, accessibilitat, sanitat, neteja i seguretat, així com, compti amb una informació i gestió ambiental adequades.

La campanya Bandera Blava es desenvolupa anualment en més de 40 estats de cinc continents, incloent la pràctica totalitat d'estats de la UE "ampliada", de forma independent, voluntària i amb la participació de més de 2000 municipis litorals. Gràcies al suport del Programa de Nacions Unides per al Medi Ambient (PNUMA-UNEP), i de l'Organització Mundial del Turisme (OMT), s'han anat incorporant així, des de 2001, campanyes i experiències pilot en països no europeus.

Més informació a http://www.adeac.es

 • Roques a Cala Bona
  Cala Bona
  La platja de Cala Bona té una longitud de 550 metres i 9 metres d'amplada
 • Municipi de Cala Millor
  Cala Millor
  La platja de Cala Millor compta amb una longitud de més de dos quilòmetres i una amplada de cinquanta metres, amb una arena fina i neta, i amb un desnivell del 4%.
 • Platja d'es Ribell
  Es Ribell

  Es Ribell és una petita platja d'aigües cristal·lines que permeten observar el seu fons marí.

 • Platja de Sa Marjal
  Sa Marjal
  Platja de sa Marjal, la més allunyada dels nuclis urbans

4 continguts

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es

Panel Cookies