Finalitza el seu pas per l'Ajuntament la jove qualificada del programa SOIB - Joves Qualificats

Finalitza el seu pas per l'Ajuntament la jove qualificada del programa SOIB - Joves Qualificats
Bàrbara Rosselló, graduada en Ciències Ambientals ha estat treballant durant un any en el Departament de Medi Ambient.

Després d'un any de feina, Bàrabara Roselló, graduada en Ciències Ambientals ha finalitzat el mes de setembre la seva estança a l'Ajuntament.

Durant aquest temps, la jove s'ha encarregat de l'elaboració de la Memòria de Residus del municipi, la creació i actualització de material divulgatiu ambiental, l'organització de la fira de Medi Ambient del passat 6 de juny o l'elaboració d'una manual d'auto compostatge, entre d'altres.

Ahir, com a darrer dia, va presentar la memòria de residus de Son Servera que va elaborar a la Batlessa i al regidor de medi ambient. Una memòria que reflecteix la seva bona tasca i que podeu consultar quant vulgueu a la nostra web.

Aquest programa, que es du a terme amb fons provinents del Fons Social Europeu amb càrrec al programa Operatiu d'Ocupació Juvenil (2014-2020) està destinat a joves amb estudis universitaris o de formació professional de grau superior de les Illes Balears i els dóna l'oportunitat d'ampliar la seva experiència alhora que són de gran utilitat per l'Ajuntament.


Data de publicació: 01/10/2019

 

 

Descàrrega d'arxius

 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es