Habilitades més de vint noves places d'aparcament a Cala Millor

Habilitades més de vint noves places d'aparcament a Cala Millor
L'Ajuntament ha preparat un solar al carrer sa Jornada per a aquesta funció.

L'Ajuntament de Son Servera ha habilitat un nou solar a Cala Millor com a pàrquing públic. Una necessitat del municipi de la qual l'Ajuntament n'és conscient i per a la qual està treballant des de fa temps per tal de poder donar-hi resposta.

Aquest solar té capacitat per a més de 20 cotxes i és el primer que es disposa per a aquesta funció d'una llarga llista d'altres espais similars que s'estan preparant tant a Cala Millor com també a Son Servera.

De fet, al carrer Cós ja s'estan duent a terme obres d'adequació d'un altre solar i es té previst que aviat pugui albergar més de 50 cotxes, cosa que permetrà no només incrementar el nombre d'aparcaments sinó també fer-ho a prop del centre, al qual es podrà arribar a peu en menys de cinc minuts.

L'aparcament habilitat a Cala Millor des d'avui ja està obert al públic. Amb tot, demanam civisme i responsabilitat, ja que a causa de la pavimentació del terreny no s'han delimitat les places, per la qual cosa és important que cada cotxe respecti els espais i no ocupi més lloc del necessari.


Data de publicació: 13/02/2020

 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es