Continuen les reunions per a demanar actuacions urgents per les destrosses del temporal al Llevant

Continuen les reunions per a demanar actuacions urgents per les destrosses del temporal al Llevant

La batlessa de Son Servera, Natalia Troya, juntament amb la regidora de Turisme, Margalida Vives i els batles i regidors dels pobles del Llevant han anat avui a Palma per a reunir-se amb el conseller de Turisme, Iago Negueruela i amb la delegada del Govern, Aina Calvo. Una vegada més, aquesta reunió ha volgut posar de manifest la necessitat d'actuacions d'urgència a les platges del Llevant afectades pel darrer temporal.

En una primera reunió amb el Conseller de Turisme, els nostres representants han demanat suport per a exercir pressió al Govern Espanyol perquè les intervencions que s'hagin de fer siguin d'urgència així com a demanar campanyes de promoció turístiques específiques per la zona des del Govern Balear.

Per altra banda, i seguint en la mateixa línia, a la delegada de Govern se li ha fet entrega d'un escrit de part de tots els municipis implicats demanant una revisió i segona resolució del Govern on s'aprovi la via d'emergència, el que suposaria un acurçament significatiu de terminis.

I és que, tot i que des dels ajuntaments són conscients que s'han de dissenyar noves línies estratègiques i actuacions a mitjà termini davant els fenòmens atmosfèrics que el canvi climàtic porta amb ell, però demanam que ara s'entengui la necessitat d'urgència i l'immediatesa d'actuacions per tot el que ha destruït aquest darrer temporal Gloria en concret.


Data de publicació: 02/03/2020

 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es