Èxit de la primera competició de scooters i patinets a Son Servera

Èxit de la primera competició de scooters i patinets a Son Servera
Més de 60 joves participaren del repte i foren més d'un centenar els espectadors que passaren el dematí del dissabte pel poble per a veure els impactants trucs.

Més de 60 joves patinadors i patinadores han participat aquest dissabte en la primera edició de la competició de scooters i patinets organitzada per l'Ajuntament de Son Servera, des de la Regidoria de Joventut, en col·laboració d'AP Rollers, una de les comunitats d'aquest esport més consolidades de l'illa.

La competició ha tengut lloc al skatepark de Son Servera, on els riders es donaren cita aquest dissabte rodejats d'un ambient de luxe, i és que foren més de 150 persones les que volgueren participar com a espectadors d'aquesta festa sobre rodes.

En les cinc hores de competició, els participants varen demostrar les seves habilitats repartits en tres categories: júnior, categoria formada per riders de 4 a 9 anys; amateurs, a partir de 10 anys; i pro, per a aquells riders experts i amb un nivell alt.
Al final, premis per als tres primers de cada categoria. Cal destacar que en totes les categories hi hagué participants locals, que tenen assegurat el premi per participar i que poden recollir al Centre d'Informació Jove.

A l'entrega de premis, hi assistiren el regidor de Joventut, Fafang Dong Hu, i la regidora d'Educació i Igualtat, Dori Moreno.

La competició, que s'ha celebrat per primera vegada, ha resultat tot un èxit i suposa una manera de promoure l'activitat física, a més de crear comunitat entre els joves que practiquen aquest esport i de mostrar i donar utilitat a l'equipament habilitat per als riders de què disposa el municipi.


Data de publicació: 03/03/2020

 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es