Més de 250 persones se sumen al clam de Son Servera per a la igualtat

Més de 250 persones se sumen al clam de Son Servera per a la igualtat
La 2ª Marxa per la Igualtat del municipi ha sortit aquest diumenge al carrer per a celebrar el Dia Internacional de la Dona.

Més de dues-centes cinquanta persones s'han congregat aquest diumenge 8 de març i Dia Internacional de la Dona a Son Servera per a formar part de la marxa reivindicativa que des de fa dos anys organitza l'Ajuntament de Son Servera amb la regidoria d'Igualtat al capdavant per a defensar i proclamar la igualtat real entre homes i dones.

Abans de començar la caminada, joves del municipi i representats municipals han llegit un manifest en què s'ha recordat la història d'aquesta data i els motius pels quals cal seguir amb aquesta lluita. A més, el Govern municipal també ha reafirmat el seu compromís en l'elaboració de polítiques d'igualtat que ajudin a aconseguir aquest objectiu.

Després, els centenars de persones amb les camisetes liles que s'han repartit per a l'ocasió, han caminat durant més de mitja hora fins a la plaça de l'Església on encara més gent s'ha volgut sumar a la reivindicació d'aquest 8 de març.

Una glosada popular amb les glosadores Maribel Servera, Alicia Olivares i Mª Magdalena Amengual, un aperitiu i un Combos de Música Moderna i l'Escola Municipal de Música i Dansa han tancat els actes d'aquest diumenge.

Altres actes per a commemorar aquest dia

Paral·lelament a aquesta marxa, a l'Església Nova tots els que hi han passat durant el diumenge han trobat diferents paradates artesanals i una paradeta especial on s'ha pogut "donar la cara per a la igualtat" i la gent que s'hi ha apropat ha pogut fer-se una foto i deixar el seu missatge en un gran mural que s'ha format amb les fotos i frases que els visitants anaven deixant.

Així mateix, durant tota la setmana ja s'han celebrat activitats destinades a promoure el valor de la igualtat com contacontes a les Biblioteques, tallers, paradetes informatives, conferències o obres teatrals i que encara continuaran durant tot el mes de març.


Data de publicació: 09/03/2020

 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es