La cita prèvia optimitza l'atenció de l'OAC i redueix el temps d'espera per a la realització de gestions administratives

La cita previa optimiza la atención de la OAC y reduce el tiempo de espera para la realización de gestiones administrativas
Un 20% d'atencions ja s'han fet a l'oficina de Cala Millor

El temps mitjà d'espera en l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Son Servera s'ha reduït significativament amb cita prèvia. Després de la instauració d'aquest sistema i l'obertura d'una oficina d'atenció a la ciutadania a Cala Millor i estudiant les estadístiques, s'entén que en aquests dies i amb les noves mesures incorporades s'han optimitzat els recursos de l'OAC, i és que el nombre de serveis realitzats entre les dues oficines, la de Son Servera i la de Cala Millor, s'ha incrementat en una mitjana d'uns 10 diaris i amb la mateixa quantitat de treballadors atenent. 

Cal destacar també que, si bé encara el gruix de la ciutadania cerca atenció a l'Ajuntament, un 20% d'atencions ja s'han fet a l'oficina de Cala Millor. Una xifra positiva tenint en compte que la seva obertura és encara molt recent. A més, l'ús de la cita prèvia ha estat sensiblement millor en aquesta oficina, una opció que val la pena utilitzar en les gestions municipals, ja que la mitjana del temps d'espera amb cita prèvia no és superior als cinc minuts, mentre que sense cita prèvia s'han registrat temmps màxims d'espera de 35 minuts. 

Uns temps que permeten també alhora que assegurar una atenció més ràpida i efectiva, garantir la seguretat de la ciutadania perquè creen cues amb un menor número de gent i per tant, sense aglomeracions. 

Des de l'Ajuntament recordem que sempre que sigui possible s'acudeixi a qualsevol de les dues OAC amb el nou sistema de gestió de cites al qual podeu acceidr de manera senzilla des de la web municipal a través d'una finestra específica de 'Cita Prèvia'.


Data de publicació: 25/02/2021

 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es