Dos nous cotxes patrulla s'incorporen a la flota de la Policia Local

Dos nuevos coches patrulla se incorporan a la flota de la Policía Local
Es tracta de dos cotxes híbrids de la marca Toyota

La Policia Local de Son Servera ha incorporat dos nous cotxes patrulla a la seva flota de vehicles. Es tracta de dos Toyota Prius híbrids equipats amb tots els complements necessaris del cos, així com aparells d'emissió, panells informatius, pantalles protectores o vidres blindats. 

L'Ajuntament serverí ha duit a terme aquesta inversió per tal de renovar progressivament la flota de vehicles de la Policia, ja que substitueixen dos cotxes amb més de 250.000 km i més de 10 anys."Des de Policia creim que és important que els nostres agents puguin tenir un bon equip per fer el seu treball amb les millors condicions. Reparacions constants en els últims anys ens han fet prioritzar aquesta compra que al final suposarà un estalvi evident", ha explicat Sergio Valbuena, regidor de Policia. 

D'aquesta manera no sols es millora la flota sinó que també es continua apostant pel medi ambient amb un cotxe molt menys contaminant. 

Ara per ara, la Policia Local de Son Servera disposa d'una flota total de 6 cotxes, 5 motos, un furgó renovat l'any passat, 2 bicicletes i una barca per fer les feines propies del control marítim. 

L'entrega dels nous vehicles s'ha fet aquest dimarts a la comissaria de la Policia Local, on també s'ha aprofitat per presentar oficialment tres nous membres que s'incorporen a l'equip en règim de pràctiques una vegada superada la seva etapa acadèmica. Els tres agents més suposaran un reforç per la plantilla per tal que puguin desenvolupar millor la seva feina per a la ciutadania. 

A l'entrega han assistit el regidor de Policia, Sergio Valbuena, i la batlessa, Natalia Troya.


Data de publicació: 02/03/2021

 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es