Teatre: Jutipiris

Teatre: Jutipiris

De Manel I. Serrano Servera

Dirigida per Catalina Florit, i interpretada per Sergi Baos i Guillem Galmés. Autor i obra escollida per a la primera residència del Centre de Creació de Dramatúrgia Espai el Tub de la cia. Produccions de Ferro, en col·laboració amb el Teatre Principal de Palma.

A Jutipiris, Manel I. Serrano parteix de la pregunta de com explicar el concepte de la mort d'un ésser estimat a un infant amb una discapacitat intel·lectual. El projecte parteix d'una experiència personal de l'autor, la mort de la seva sogra, que estava molt lligada a un net que pateix aquesta discapacitat. La família es va preparar per fer-li entendre allò que havia passat, però no va resultar gens senzill. Perquè el jove "no entenia la mort".

A partir d'aquí, el projecte pretén investigar sobre com es pot crear un diàleg enriquidor entre les persones i com, per altra banda, cadascuna d'elles pot arribar a comprendre de forma diferent la sensació de la pèrdua d'un ésser estimat. Un text preciós i emocionant que no deixarà indiferent ningú!

En Pere i en Blai (tiet i nebot) es troben en un parc abandonat. Allò que no sap en Blai, un jove portador del cromosoma X-Fràgil, és que el seu tiet li ha de comunicar que la seva padrina és morta. Els diferents conceptes de la mort, la màgia, les emocions, les discapacitats intel·lectuals o socials, el metateatre i allò que més importa, la comunicació sentimental, són els dits bellugant-se davant un somriure.

Durada:  diumenge, 14 de de març de 2021
Horari: de 19:00 a 21:00.

Preu:  10 €

Adreça:  Cr des Tren, 3

Lloc:  Teatre La Unió

 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es