L'Ajuntament executa treballs de millora i manteniment dels carrers del municipi

L'Ajuntament executa treballs de millora i manteniment dels carrers del municipi
Es tapen alguns clots de les calçades, s'asfalten alguns dels principals carrers i es protegeix el mobiliari i l'equipament públic.

L'Ajuntament de Son Servera està executant aquests dies algunes actuacions de manteniment del mobiliari i de l'equipament urbà, alhora que es realitzen obres d'asfaltatge a la via pública en diferents carrers de tot el municipi.

Unes actuacions que impliquen el reasfaltatge d'alguns dels carrers més concorreguts del municipi, com ara el carrer del Lliri, el carrer Rafalet, la renovació per complet de l'asfalt entre l'avinguda de la Magnòlia i el carrer de na Llambies, i entre el tram de s'Estepar i el carrer de Davant s'Hort. També s'aprofita l'actuació per tapar diversos clots provocats sobretot per les arrels dels arbres.

Finalment, els treballs es completen amb el manteniment general de l'equipament urbà per tal de protegir mobiliari de ferro per evitar-ne l'òxid, la renovació de marques viàries o l'aplicació de líquid protector per a les fustes, entre altres millores.

Totes aquestes actuacions es duen a terme amb la intenció de mantenir en bon estat l'espai públic amb vista a la nova temporada i afavorir l'activitat socioeconòmica del municipi. Unes actuacions que es duen a terme de manera constant per aconseguir un municipi millor dia a dia.


Data de publicació: 05/03/2021

 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es