Cala Bona renova la certificació d'Accessibilitat Universal per a la seva platja

Cala Bona renova la certificació d'Accessibilitat Universal per a la seva platja
Després de superar sense cap deficiència ni no conformitat l'auditoria d'AENOR.

La Platja de Cala Bona ha renovat un any més la certificació d'Accessibilitat Universal després de superar l'auditoria que l'Associació Espanyola de Normalització i Certificació, AENOR, ha realitzat aquest passat dimecres, 27 de juliol.

Aquest reconeixement garanteix que la platja compleix amb els requisits de les normes internacionals que certifiquen la qualitat de la platja per a persones amb qualsevol discapacitat.

L'auditoria, basada en la norma UNE 170001-2, valora diferents aspectes així com la qualitat del servei ofert, la implantació del sistema de gestió, el control documental o la gestió del punt accessible, entre altres.

Cal remarcar que aquest 2022, la platja de Cala Bona ha passat aquesta revisió sense cap deficiència ni no conformitat. Una fita aconseguida gràcies a l'esforç de totes les persones que durant tot l'any treballen per continuar mantenint i millorant serveis i instal·lacions de la platja accessible.

La renovació d'aquesta distinció suposa un orgull per l'Ajuntament perquè demostra el compromís del consistori per a la igualtat de drets entre totes les persones.


Data de publicació: 29/07/2022

 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es

Panel Cookies