Els coneixes?; el nou projecte dels Serveis Socials de Son Servera per donar a conèixer les entitats socials amb servei al municipi

Els coneixes?; el nou projecte dels Serveis Socials de Son Servera per donar a conèixer les entitats socials amb servei al municipi
Son Servera dedicarà diferents mesos a les associacions i entitats de caràcter social amb les quals el consistori té conveni de col·laboració amb la intenció de donar a conèixer entre la ciutadania del municipi cada una d'elles.

D'aquesta manera, cada entitat tindrà un mes per dur a terme accions que mostrin els seus serveis, quin és el seu funcionament o com poder ajudar-les. Això ho faran a través de l'organització de conferències, publicacions a xarxes socials o paradetes informatives, entre altres que podran dur a terme amb la coordinació del departament de Serveis Socials Municipals, impulsor de la iniciativa.

Aquest projecte s'inicia ja aquest mes d'agost i serà l'entitat serverina Son Servera Solidari, l'encarregada d'obrir el cicle. Durant tot el mes, des de les xarxes socials municipals s'explicaran els serveis de l'associació, el seu funcionament i qui hi forma part perquè tothom conegui l'associació. Així mateix, també hi ha organitzat un sopar solidari per recaptar fons.

A partir d'aquí, tindran mes propi Aproscom Fundació, Estel de Llevant, Deixalles, Dentistas Sobre Ruedas, DACESMA i Fons Mallorquí de Solidaritat.

L'Ajuntament signa cada any convenis amb totes elles amb la finalitat de poder oferir suport econòmic per tal d'ajudar-les a seguir amb el seu funcionament oferint els seus serveis a la ciutadania del municipi.

«Amb aquest projecte volem donar a conèixer totes les entitats amb les quals treballem de forma coordinada per atendre de la millor manera als veïnats i veïnades en l'àrea social alhora que pretén ser també un agraïment a les associacions i un reconeixement a la seva feina» ha declarat Marga Bonet, regidora de Serveis Socials.


Data de publicació: 05/08/2022

 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es

Panel Cookies