L'Ajuntament executa actuacions de millora en els col·legis municipals

L'Ajuntament executa actuacions de millora en els col·legis municipals

L'Ajuntament de Son Servera, per mitjà de la Regidoria d'Educació i amb la col·laboració de la Brigada Municipal, ha duit a terme durant aquest estiu algunes actuacions de millora en els dos col·legis públics del municipi. Així, en aquesta setmana d'inici de curs, l'alumnat ja ha pogut aprofitar aquestes millores tant de manteniment com de nou equipament.

En el col·legi Jaume Fornaris s'ha referit una paret a la zona de la muntanya i unes escales que, pel pas del temps, no garantien la seguretat dels alumnes. A més, s'ha instal·lat un rocòdrom i una estructura de joc de fusta que incentiva la idea de patis actius al centre, on els nins i les nines aprofiten el temps de pati per moure's i potenciar les seves habilitats i psicomotricitat.

En el col·legi na Penyal, com a tasques de manteniment, s'han canviat totes les persianes i s'ha impermeabilitzat la coberta per evitar possibles filtracions d'aigua. Pel que fa a equipament, l'Ajuntament ha entregat 23 Chromebook al col·legi per garantir l'accés de tot l'alumnat, també els de les famílies en situació de vulnerabilitat, als recursos educatius; i també s'ha instal·lat una estructura de joc de fusta al pati.

Així, el curs escolar ha començat amb aquestes millores que no seran les darreres, ja que l'Ajuntament encara treballa per seguir amb noves actuacions que es duran a terme durant tot el curs i que continuïn millorant l'estada i l'educació dels nostres infants.


Data de publicació: 16/09/2022

 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es

Panel Cookies