L'Ajuntament de Son Servera amplia i incorpora nou equipament al parc de cal·listènia de Cala Millor

L'Ajuntament de Son Servera amplia i incorpora nou equipament al parc de cal·listènia de Cala Millor
L'Ajuntament de Son Servera, des de la Regidoria d'Esports, ha ampliat i dotat de nou equipament el parc de cal·listènia de Cala Millor.

Una millora que s'ha duit a terme amb una partida del superàvit i que respon a la demanda creixent d'aquest tipus d'esport al municipi.

Així, s'han afegit als aparells ja existents una doble barra freestyle, una barra paral·lela, paral·leles baixes, una triple barra de flexions i una estació del guerrer amb anelles, corda i barres. Una ampliació que ha convertit aquest parc en un dels més complets de l'illa.

A més, també s'ha instal·lat malla geotèxtil sota cada un dels aparells nous per evitar que hi creixin les herbes i assegurar que l'arena amortitza les caigudes, i s'han col·locat els diferents elements en una distància suficient per garantir la seguretat de tothom, creant alhora un parc espaiós i ample.

Cal destacar, també, que aquesta ampliació s'ha fet de mà a mà amb les persones usuàries, que han aportat els seus suggeriments per crear un parc a la seva mida.

Ara, s'estudiarà la possibilitat de continuar millorant aquest espai amb la incorporació de més elements, com són bancs per al descans o la col·locació d'armaris, entre altres.


Data de publicació: 08/11/2022

 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es

Panel Cookies