Una forma diferent d'apropar els llibres als més petits

Una forma diferent d'apropar els llibres als més petits
Les biblioteques municipals han programat un club de lectura per potenciar aquesta activitat entre els més petits i ja se n'ha celebrat la segona sessió.

El passat 26 de febrer va tenir lloc a la Biblioteca de Cala Millor la segona sessió del club de lectura amb els alumnes de 5è de primària del col·legi Na Penyal. En aquesta sessió es va analitzar el llibre La paraula més bonica, durant la qual els alumnes varen intercanviar impressions a l'entorn de la lectura.

Aquesta proposta, dirigida per Eulari Arlès i organitzada conjuntament pels Serveis Educatius Municipals i la Biblioteca Municipal de Cala Millor, té com a objectiu oferir la possibilitat i les eines necessàries a tots els alumnes perquè agafin l'hàbit i el gust per la lectura, i que amb el temps siguin uns bons lectors, alhora que també es promociona, incentiva, inculca i potencia l'hàbit lector entre els alumnes de primària i es promou l'ús de la biblioteca com a servei municipal obert a tota la població.

No cal dir que els alumnes s'ho passaren molt bé i que els professors també varen quedar molt satisfets i amb ganes de repetir l'experiència.


Data de publicació: 20/03/2019

 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es