Les obres de millora i reforma del passeig marítim de Cala Bona i de l'Oficina Turística de Cala Millor es paralitzen provisionalment per reduir-ne l'impacte en temporada turística

Les obres de millora i reforma del passeig marítim de Cala Bona i de l'Oficina Turística de Cala Millor es paralitzen provisionalment per reduir-ne l'impacte en temporada turística
Els terminis de començament d'aquestes obres no permetien ajornar-les, per la qual cosa l'Ajuntament n'ha començat els primers estudis i passat l'estiu les finalitzaran.

L'Ajuntament de Son Servera ha suspès temporalment les obres de millora i reforma que s'havien començat al passeig marítim de Cala Bona i a l'Oficina Turística de Cala Millor, amb una parada tècnica, per tal que no afectin negativament la temporada turística de la zona, a punt de començar.

Aquestes obres, finançades en un alt percentatge pel Consorci Borsa d'Allotjaments Turístics, foren licitades el passat mes de gener per tal d'acomplir amb els terminis previstos que no permetien ajornar-les. Una vegada adjudicades, les empreses que s'encarregaran d'aquestes obres ja han fet els primers estudis sobre el terreny i han començat les primeres actuacions. Unes actuacions que, des de l'Ajuntament, s'han decidit paralitzar temporalment amb l'objectiu que no afectin la temporada turística que està a punt de començar i així no perjudicar hotelers, comerciants i restauradors de la zona.

Així dons, els dos projectes es reiniciaran a partir de dia 1 de novembre, una vegada finalitzada la temporada d'estiu. La reforma del passeig marítim té un termini d'execució previst de 5 mesos; i l'oficina turística, de 3. Per tant, amb tot probabilitat estaran acabades el mes de març de l'any que ve, a punt per a la pròxima campanya turística.

Cal recordar que les obres del passeig marítim tenen un pressupost de 635.249,43 €, mentre que l'oficina de turisme es reformarà amb un pressupost previst de 172.754,21 euros.


Data de publicació: 21/03/2019

 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es