L'East Mallorca Cup portarà més de 4.000 persones de tot el món al Llevant de Mallorca en temporada baixa

L'East Mallorca Cup  portarà més de 4.000 persones de tot el món al Llevant de Mallorca en temporada baixa
El torneig de futbol base internacional es disputarà enguany a Manacor, Sant Llorenç, Son Servera, Capdepera i Artà.

El Museu de Manacor, Torre dels Enagistes, va ser el passat divendres l'escenari per a presentar la primera edició de l'East Mallorca Cup. El torneig, que va néixer el 2010 a Menorca s'ha fet gran amb els anys i és avui un reclam de visitants en temporada baixa, el que permet la desestacionalització del turisme de la zona i per tant, compleix amb un dels objectius prioritaris de la nova marca East Mallorca.

El torneig reunirà els millors equips internacionals de futbol base en tres categories: sub13, 15 i 11. En total hi participaran 89 clubs arribats d'arreu del món, entre els quals destaquen equips com l'Inter de Milà, el FC Barcelona o fins i tot equips japonesos, brasilers o australians. A escala local, a més, hi haurà també representats dels cinc municipis que tindran als seus equips dins el campionat. "Que els nostres joves puguin competir i conviure amb jugadors que potser seran els ídols futbolístics del futur és una gran oportunitat per ells", explica Tòbal Tudurí, organitzador del torneig.

El promotor d'aquesta iniciativa és l'empresa d'esdeveniments Menorca Events i ha comptat amb el patrocini de l'Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears. Amb aquest torneig es pretén augmentar la competitivitat respecte d'altres zones de Mallorca, fomentar l'esport i també ampliar i diversificar l'oferta turística, idea que han volgut posar en relleu els diferents representants municipals que han presentat l'esdeveniment.

Una presentació a la que hi han assistit el Director Fundació Esport Balear, Josep Abrines; el vicepresident de la Federació Balear de Futbol, Joan Barceló; el director-gerent de Mallorca Events, Tòbal Tudurí; l'ex jugador professional Vicente Engonga; els regidors de turisme, Antònia Llodrà, Colau Bordal, Margalida Vives, Mònica Viejo i Tolo Gili; els batles Catalina Riera, Antoni Servera i Mateu Puigrós; i com a representant de l'empresa privada, el director de l'associació hotelera de sa Coma, Gabriel Nebot.

Pel que fa al calendari, l'inici del torneig serà el dimecres 17 d'abril i s'allargarà fins al diumenge 21, quan, en el camp de Cala Millor es disputaran les finals de les tres categories i es farà l'entrega de trofeus. En total, entre els cinc dies de competició es podran veure 256 partits.

Tota la competició es podrà seguir a través de l'app i el web East Mallorca Cup, des d'on es podran seguir els partits i conèixer la ruta per arribar als diferents camps on es disputaran.


Data de publicació: 15/04/2019

 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es